KARAMAN'IN YILDIZLARI ALMANYA'DA ÜRÜNLERİNİ SERGİLEDİ

KÜRESEL ambalaj sektörünün en prestijli fuarı Interpack,  pandemi dolayısı ile verilen 6 yıl aranın ardından lider firmaların katılımlarıyla Almanya'da buluştu.

KARAMAN’IN YILDIZLARI ALMANYA’DA ÜRÜNLERİNİ SERGİLEDİ

Ambalaj sektörünün ve bu sektöre bağlı yan sanayinin en önemli uluslararası fuarı olan Interpack 2023,  Almanya Düsseldorf’da gerçekleştirildi. 

Ambalaj sektörünün önde gelen firmalarının yer aldığı fuara Türkiye’den İKMİB’in milli katılım organizasyonu ile 47 ve bireysel 246 olmak üzere toplam 293 firma katılırken, fuar 2 bin 700’den fazla katılımcıya ev sahipliği yaptı.

Türk ambalaj sektörünü temsil eden firmalar, toplam bin 100 m2’den fazla alana sahip Türkiye standında en son teknolojiye sahip ürünlerini alıcıların beğenisine sundu. 

Döngüsel ekonomi, kaynakları koruma, dijital teknoloji ve ürün güvenliği konularının öne çıktığı fuarda, Türk firmaları ve ürünleri yoğun ilgiyle karşılandı.


KARAMANLI FİRMALARIN STANTLARI RAĞBET GÖRDÜ

Ambalaj sektöründe Karaman’ın önde gelen firmaları, fuarda markalarını tüketici beklentileriyle uyumlu hale getirmeye özen gösteren yenilikçi çalışmalarını tanıtma fırsatını da yakaladı.


Karaman'da katılan firmalar arasında Yg-Makina, Nefa-mak Makina, Göçmen Makina, Bismak Vural Makina,  Som Makina ve Üçsa Ambalaj firmaları da tecrübeli personelleri ile yerini aldı.
 

Tüketiciler ve marka sahipleri sürdürülebilir ambalajlara her zamankinden daha fazla önem verirken, düzenlenen fuarda; gıda, içecek, ilaç, kozmetik ve endüstriyel ürünler sektörleri için ambalaj malzemeleri, ambalaj makineleri, ilgili proses teknolojilerinin yanı sıra dijital teknolojiler ile sürdürülebilir ürün ve süreçlerde boy gösterdi. 

Fuara katılan Düsseldorf Başkonsolosu Ayşegül Gökçen Karaarslan, Düsseldorf Ticaret Ataşesi İrem Ekmekci Konuk, İKMİB Yönetim Kurulu Başkanı Adil Pelister ve İKMİB Yönetim Kurulu Üyeleri ile TİM Delegeleri firmaları ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.

 


SEKTÖRÜN BULUŞMA NOKTASI

Ambalaj sektörünün çeşitli materyaller ile tüm sanayi branşlarına ısmarlama çözümler ve yenilikçi konseptler sunduğu tek fuar özelliğini de taşıyan Interpack,

2.700’den fazla katılımcısı ile aynı zamanda ideal bir iş ve tanışma platformu olmasıyla öne çıktı. Ambalaj sektörünün önde gelen şirketleri, bu fuarda branşın tüm hizmet yelpazesini en yüksek uluslararası standartta sergiliyor.
 








Nefamak YgMak Üçsa Göçmen Makina Som Ambalaj Bismak Vural Makina Karaman Almanya Interpack Fuar Haber Gündem Sektör