KARAMAN OSB'DE BULUNAN MAKİNE FABRİKASINA SİLAHLI SALDIRI

Akşam saatlerinde Organize Sanayi Bölgesi 16. Cadde üzerinde faaliyet gösteren bir makine fabrikasında meydana gelen olay, bölgedeki sakinleri korku içinde bıraktı.

Alınan bilgilere göre, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi ya da kişiler tarafından fabrika içerisine gerçekleştirilen silahlı saldırı, polis ekiplerini harekete geçirdi.

Olayın detaylarına göre, saldırganlar fabrikanın giriş kısmına yönelik 2 el ateş etti. Silah sesini duyan çevredeki vatandaşlar derhal durumu polis birimlerine bildirdi. Hızla olay yerine sevk edilen polis ekipleri, güvenlik önlemleri alarak inceleme başlattı.

Yapılan inceleme sonucunda, fabrikanın giriş kısmına isabet eden 2 kurşun tespit edildi. Şans eseri olayın meydana geldiği sırada fabrikada kimsenin bulunmaması, can kaybının yaşanmamasını sağladı. Ancak saldırının gerçekleştiği fabrikanın, son iki aydır faaliyette olmadığı öğrenildi.

Polis, olay yerinde yaptığı incelemenin ardından saldırgan veya saldırganları tespit ederek yakalamak için geniş kapsamlı bir çalışma başlattı. Saldırının nedeni ve hedefi konusunda detaylı bir soruşturma sürdürülüyor.

karaman haber karaman habercisi karaman haber kavga karaman haber ajansı karaman haber gündem