KARAMAN OSB'DEN BİRLİK BERABERLİK VURGUSU

KARAMAN Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başanlığı,

KARAMAN OSB YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI;

“MİLLETİMİZ ÜZERİNDE KÖTÜ SENARYO YAPANLAR, ŞANLI MİLLETİMİZİN ALTINDA HER DAİM EZİLMEYE MAHKUMDUR.”


KARAMAN Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başanlığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 6. yıl dönümünde birlik ve beraberlik mesajı vurguladı.

Yönetim Kurulu adına açıklamalarda bulunan Karaman Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın mesajında;

“Bugün, yakın tarihimizde yaşanan hain darbe girişime karşı demokrasi adına hayatlarını ortaya koyan tüm vatansever yurttaşlarımızı rahmet ve şükranla yad ediyor minnetle anıyoruz.”dedi.

Milletin üzerinde hesap yapanların bu şanlı milletin altında ezildiğine dikkat çeken Başkan Boynukalın; 

“Ülkemiz tarihinde ne badireler gördü, yaşadı. Hepsinde şanlı Ayyıldız çatısı altında hiçbir zaman birlik ve beraberliğinden ödün vermedi. Alnının akıyla çıktı. 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişimi de milletimizin duyarlılığı ve cesareti ile püskürtüldü. 

Dünyaya da örnek olan Türk milletinin vatan sevdası, hainlerin ve zalimlerin ülkemizi hiçbir zaman bölemeyeceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Bugün geçen 6 yılın sonunda Demokrasi ve Milli Birliğimiz de yıldan yıla daha da güçlendi.

Her bir terör örgütleri ve işbirlikçileri şanlı Türk tarihinde her zaman hezimete uğramışladır. 15 Temmuz da yaşanan bu darbe girişimi de bunun son örneği olmuştur.

Yine bugün de bizler; birlik ve beraberliğimize kast edecek her türlü eylem ve planlara karşı gözü açık cesur vatan sevdalıları olarak dünyada eşi benzeri görülmemiş birlik ve beraberlik vurgusunu gösteriyoruz. 

Ülkemizin önce birliktelik ve daha müreffeh yarınlara demokrasi çatısı altında kardeşçe yaşamaya her zamankinden daha da sımsıkı sarıldığı vatanımızda barış ve huzuru her daim kaçınılmaz karşılıyoruz. 

Ve yine bugün global dünyada her zamankinden daha çok ülkemiz adına kalkınmak için emek vermeye ve bu yönde atılacak adımlara da destek olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle hain darbe girişiminde ve terör saldırılarında canlarını veren bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor,  gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz.” diyerek duygularını dile getirdi.


 

Karaman OSB Ekonomi Gündem Haber Karaman 15 Temmuz Mesaj