KARAMAN OSB YÖNETİMİNDEN TEŞEKKÜR PLAKETİ

KARAMAN Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Boynukalın ve Yönetim Kurulu Üyeleri Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık'ı makamında ziyaret etti.

Karaman Valiliği makamında gerçekleşen ziyarette kabullerinden dolayı Vali Işık’a teşekkür eden yönetim kurulu başkanı Boynukalın, Karaman ekonomisinin can damarı olan fabrika ve sanayi kuruluşlarımızın pandemi sürecinde istihdam ve üretimin arttırılmasına yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 
 
OSB Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Boynukalın, Karaman İl Emniyet Müdürlüğünün son dönemde yaptığı başarılı operasyonlar nedeniyle Vali Mehmet Alpaslan Işık’a teşekkür plaketi takdim etti.
 
Karaman’ın asayiş ve güvenliğinin temini ve tesisi için kolluk kuvvetlerimizin gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Karaman Valisi Işık, güzel düşünceleri ve plaket takdimi nedeniyle Kemal Boynukalın ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.


KMÜ REKTÖRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın ve Yönetim Kurulu üyeleri Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak'ı makamında ziyaret etti.

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın ve Yönetim Kurulu üyeleri, Rektör Prof. Dr. Namık Ak'a yeni görevinden dolayı hayırlı olsun temennilerini bildirdi. Rektör Namık Ak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.

Ziyarette Rektör Namık Ak ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın, üniversite-sanayi iş birliği kapsamında gerçekleştirilebilecek projeler üzerine bir süre sohbet etti. Ziyaret, iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.