KARAMAN TAPU DAİRESİNDE GÖREVLİ DEVLET MEMURU SİLAHLA ATEŞ AÇTI

KARAMAN'da Tapu İşleri İl Müdürlüğünde görev yaptığı ileri sürülen devlet memuru..

HUZURSUZLUK TAPULU HAKKIN MI ?

DEVLET MEMURU SİLAHLI CANAVARA DÖNÜŞTÜ

KARAMAN’DA DEVLET MEMURU MAGANDALIĞA SOYUNDU, KORKU DOLU ANLAR YAŞATTI

KARAMAN’da Tapu İşleri İl Müdürlüğünde görev yaptığı ileri sürülen devlet memuru, iddiaya göre husumet güttüğü emlakçının ikamet ettiği sokağa gelerek otomobilden peşpeşe ateşler açtı. Mahalle sakinlerine ise silah sesleri ile korku dolu anlar yaşattı.

İddiaya göre Karaman kent merkezinde emlakçılık yaptığı öğrenilen Kutsi T, ile daha öncesinde de aralarında anlaşmazlıktan dolayı mahkemelik olduğu bilgisine ulaşılan Karaman Tapu Dairesi Memurlarından M.B, olaydan birkaç gün önce husumetlisi ile karşılaşarak sözlü tartışma yaşadı. 

Tapu Dairesinde yaşandığı öğrenilen sözlü tartışmanın ardından öfkesine hakim olamayan Devlet Memuru M,B, iddiaya göre gecenin ilerleyen saatlerinde Elmaşehir Mahallesi Toki Konutları güzergahı üzerine gelerek Kutsi T’nin de ikamet ettiği bir sitenin önüne geldi.

Öncesinde telefonla da aralarında tehdit unsuru konuşmalar yaşandığı ileri sürülen olayda, M.B, otomobilden uzattığı tabanca ile site önünde havaya peşpeşe ateşler ederek gözdağı vermek istedi. Mahalle sakinleri silah sesleri ile irkilirken, sokağa yakın karakolda bulunan ekiplerin anında olaya müdahalesi ile M.B, kıskıvrak yakalandı. Emlakçı Kutsi T, ve M.B ifadeleri alınmak üzere karakola sevk edildi. 
 

ERTESİ GÜN MESAİ YAPTI

Öte yandan polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürürken, M.B’nin memurluk yaptığı Devlet Dairesine ertesi gün gelerek işbaşı yapması ise dikkat çekti.
 

Tapu Dairesi Karaman Memur Silah Maganda Haber Gündem