KARAMAN TAPU MÜDÜRLÜĞÜ: RÜŞVET VE BİLGİ SIZDIRMA İDDİALARIYLA ÇALKALANIYOR

Karaman'ın Pınarbaşı köyünde yaşayan bir vatandaşın Cimer üzerinden yaptığı şikayet, Karaman Tapu Müdürlüğü'nü sarsan ciddi iddiaları ortaya çıkardı.

İddialara göre, Tapu Müdürlüğü büro personeli M.O'nun, emlakçılara gizli bilgileri sızdırdığı belirlendi. 

Cimer üzerinden yapılan şikayetle ilgili olarak ortaya çıkan iddialara göre, Karaman Tapu Müdürlüğü'nde görevli M.O, Pınarbaşı köyündeki bir taşınmazın bilgilerini emlakçı Esat Ö.'ye ilettiği iddia ediliyor. Bu skandalın ardından yapılan sistem log kayıtları ve alınan ifadeler, söz konusu taşınmazın M.O tarafından sorgulandığını doğruladı.

Öte yandan, Karaman Tapu Müdürlüğü'nde benzer olayların sıkça yaşandığı iddiaları, kişisel verilerin ve mal varlıklarının üçüncü şahıslara bilgi verildiği şeklinde kamuoyunu endişelendiriyor. Konuyla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın sonuçları merakla bekleniyor.

Olayın detaylarına ilişkin gelişmeleri takip ederek kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz. Yetkililer, bu tür suçların önlenmesi için gerekli önlemleri almak üzere harekete geçmiş durumda. Bu olay, kamu güvenliği ve kurum içi şeffaflık konularında artan hassasiyeti bir kez daha gündeme getiriyor.
 

karaman tapu müdürlüğü karaman tapu müdürü karaman tapu randevu karaman tapu iletişim karaman tapu müdürü kim