KARAMANLI ATLET MİHRİMAH SEMA ALADAĞ YARI FİNAL BİLETİNİ ALDI
Kahramanmaraş'ta düzenlenen ANALİG Atletizm Grup Yarışmaları'nda Karaman'ı temsil eden Mihrimah Sema Aladağ, yüksek atlamada elde ettiği üçüncülük derecesiyle Isparta'da yapılacak yarı final müsabakalarına katılma hakkı kazandı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Atletizm Grup Yarışmaları, Kahramanmaraş’ta farklı illerden sporcuların katılımıyla gerçekleştirildi.
Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü atletizm antrenörü Mücahit Hamza Küçük eşliğinde kız ve erkek takımlarıyla yarışmalara katılan Karaman ekibi, başarılı performansıyla dikkat çekti.
Yarışmalarda Karamanlı sporcu Mihrimah Sema Aladağ, yüksek atlama branşında 1.37 metrelik derecesiyle üçüncü olarak önemli bir başarıya imza attı. Elde ettiği dereceyle Isparta’da düzenlenecek ANALİG Atletizm Yarı Final Yarışmaları’na katılmaya hak kazanan başarılı sporcu, Karaman’ı bir üst etapta temsil edecek.
Hazırlıklarını Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü atletizm antrenörü Mevlüt İnanır eşliğinde sürdüren Mihrimah Sema Aladağ, Isparta’da düzenlenecek yarı final müsabakalarında altın madalya hedefiyle mücadele edecek.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, “ANALİG Atletizm Grup Yarışmaları’nda ilimizi başarıyla temsil ederek yarı final vizesi alan sporcumuz Mihrimah Sema Aladağ’ı gönülden tebrik ediyorum. Sporcularımızın azim ve disiplinle çalışarak elde ettiği her başarı bizleri gururlandırıyor. Isparta’da gerçekleştirilecek yarı final müsabakalarında sporcumuza üstün başarılar diliyor, Karaman’ı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum.”