Karamanlı Mevlüt'ün Kayboluşu: Anne Babayı Karşı Karşıya Getirdi!

Karaman'da 11 yıl önce kaybolan Mevlüt Ozan Atlar'ın hikayesi, ailenin acılı bekleyişi ve şüphelerle dolu bir gizemle devam ediyor. Mevlüt, 20 yaşındayken ortadan kaybolmuş, ailesi ise hala onun akıbetini öğrenmeye çalışıyor.

Oğullarının kaybolmasının ardından hala haber alamayan Anne Ayşe Atlar, ünlü televizyon programcısı Müge Anlı'dan yardım istedi. Mevlüt'ün kayboluşunu şüpheli bulan Anne Ayşe Atlar, eşi Mehmet Atlar'ı şüpheli gördüğünü ifade etti. Bu iddia, aile içinde büyük bir gerilime neden oldu.

Mevlüt'ün çalıştığı çiftliğin sahibi Adem Ünsal, Mevlüt'ün çiftlikteki günleri hakkında konuştu. Ünsal, Mevlüt'ün bir süre çiftlikte kaldığını, ancak bir gün Antalya'ya iş bulduğunu söyleyerek ayrıldığını belirtti. Mevlüt'ün ayrılışı, beyaz bir şahinle ve arkadaşlarıyla gerçekleşti. Ancak o günden beri Mevlüt'ten hiçbir iz bulunamadı.

Anne Ayşe Atlar, geçtiğimiz günlerde oğlu Mevlüt'ü babası Mehmet Atlar'ın öldürdüğünü iddia etmişti. Bu iddia, olayın daha da karmaşık hale gelmesine neden oldu. Aile, Mevlüt'ün akıbetini öğrenmek ve adaletin yerini bulmasını istiyor.

Gizemli kayboluşun üzerinden geçen 11 yıla rağmen, Mevlüt Ozan Atlar'ı bulma çalışmaları devam ediyor. Aile, kamuoyundan destek istiyor ve Mevlüt'ü bulmak için ellerinden geleni yapmaya kararlı. Anne Ayşe Atlar, "Oğlumuzu bulmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Umarım, bu kampanya sayesinde bir ipucu elde eder ve oğlumuzu bir an önce bulabiliriz" dedi.

karaman haber karaman habercisi karaman haber ajansı karaman haber gündem karaman haber larende