VALİMİZ SAYIN TÜRKER ÖKSÜZ, "2023 EĞİTİM VİZYONU" TANITIM TOPLANTISINA KATILDI

Valimiz Sayın Türker Öksüz Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan '2023 Eğitim Vizyonu' tanıtım toplantısına katıldı.

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk’un Danışmanı Gökhan Yücel tarafından anlatılan “2023 Eğitim Vizyonu” tanıtım toplantısına Valimiz Sayın Türker Öksüz, Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve çok sayıda öğretmen katıldı.
 
Toplantı sonunda Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, danışmanı Göksel Yücel aracılığıyla telefonla bağlanarak projenin önemini anlattı ve tüm öğretmenlere ve Kars halkına selamlarını iletti.
 
“2023 Eğitim Vizyonu”; okul gelişim modeli, öğrenme analitiği araçlarıyla veriye dayalı yönetim, ölçme ve değerlendirme, insan kaynaklarının geliştirilmesi ve yönetimi, okulların finansmanı, teftiş ve kurumsal rehberlik hizmetleri, rehberlik ve psikolojik danışmanlık, özel eğitim, özel yetenek, yabancı dil eğitimi, öğrenme süreçlerinde dijital içerik ve beceri destekli dönüşüm, erken çocukluk, temel eğitim, ortaöğretim, fen liseleri ve sosyal bilimler liseleri, imam hatip ortaokulları ve liseleri, mesleki-teknik eğitim, özel öğretim ve hayatboyu öğrenme ana başlıklarından oluşuyor.