VALİMİZ SAYIN TÜRKER ÖKSÜZ, YILBAŞI GECESİNDE GÖREV BAŞINDA OLAN KAMU ÇALIŞANLARINI ZİYARET ETTİ

Valimiz Sayın Türker Öksüz, ilk olarak Kazımpaşa Polis Merkezi Amirliği'ni ziyaret ederek burada görevli polislerle bir araya geldi.

Valimiz Sayın Türker Öksüz, yaptığı açıklamada; "2018 yılını geride bırakıyoruz. 2019 yılının öncelikle ülkemize, milletimize ve şehrimize hayırlı bir yıl olmasını diliyorum. 2018 yılı çok önemli gelişmelerle geride kaldı. 2018 yılında ülke ve millet olarak büyük sıkıntılardan da geçtik. Ama Allah'a şükürler olsun terör başta olmak üzere ekonomik konular, asayiş olayları, uyuşturucu gibi olaylara hep birlikte ülke olarak, tüm kurumlarımızla, emniyet ve jandarmamızla birlikte bu mücadeleyi vererek bu sıkıntıları geride bıraktık. 2019 yılının ülkemiz ve Kars'ta yaşayan vatandaşlarımız için güvenli, huzurlu ve hayırlı bir yıl olmasını diliyorum." Şeklinde konuştu.
 
Valimiz Sayın Türker Öksüz, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve İl Jandarma Alay Komutanı Osman Kılıç ile birlikte daha sonra kentte huzur ve asayiş için görev başında olan emniyet ve jandarma personellerini uygulama noktalarında ziyaret etti. Ziyarette görevli personellere tatlı ve sıcak çay ikramında bulunuldu. Sayın Valimiz, daha sonra Polis Özel Harekat Şube Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı Harekat Merkezi, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Kümbetli Jandarma Karakol Komutanlığı, 112 Acil Çağrı Merkezi, AFAD, GAMER ve karayollarında yol açma ve tuzlama çalışması yapan Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü kar timlerini ziyaret ederek yeni yıllarını tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Son olarak Harakani Devlet Hastanesini ziyaret eden Sayın Valimiz, acil serviste tedavi görmekte olan hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek yeni yıllarını kutladı. 2019 yılının ilk dakikalarında doğan bebeği de ziyaret eden Sayın Valimiz, çeşitli hediyeler verdi.
 
Valimiz Sayın Türker Öksüz'ün yılbaşı ziyaretlerine İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç ve diğer yetkililer eşlik etti.[31.12.2018]