Karton Bardak Makinesi

Karton bardak makinesi artık birçok farklı alanda karşımıza çıkan ve kullanım oranları her geçen gün artan karton bardakların üretilmesi için kullanılan makinelerdir.

Karton bardak makinesi artık birçok farklı alanda karşımıza çıkan ve kullanım oranları her geçen gün artan karton bardakların üretilmesi için kullanılan makinelerdir. Sahip oldukları mekanizma ile kısa zaman içinde ok sayıda bardak üretimi yapabilen bu makineler sayesinde gün içinde 300 binden fazla bardak üretilebilir. Farklı ebatlarda ve farklı desenler ile üretilen bardaklar özelikle toplu kullanım alanlarında artık vazgeçilmez bir ihtiyaç haline gelmiştir. İş yerlerinde, havaalanlarında, okullarda ve buna benzer kalabalık kitlelerin kullandıkları yerlerde karton bardak kullanmak maddi anlamda da ciddi kazanç sağlamaktadır. Kullan at ürünler oldukları için tek kullanımlık ürünlerdir ve bu sebeple sürekli yerlerine yenilerini koymak gerekir.

Karton bardak makinesi genellikle kolay ve basit bir çalışma mantığına sahiptir. Folyo olarak verilen karton hammaddeyi daha önce belirlenen bardak ebatlarına getiren bu makine aynı zamanda son aşamada paketleme işlemlerini de yapabilir. Bu sayede tek kişi dahi kısa zaman içinde bilerce bardak üretebilir. Bazı gelişmiş makineler sahip oldukları mekanizma ile bu bardakların üzerine baskı yapabilirler. Bu sayede bardakların üzerine istenen her türlü renk ve desen basılabilir. Özellikle firmaların kendilerine ait logoları veya firma isimlerini bastıkları bardaklar ile reklam yapmaları da sağlanabilir. Bu sebeple karton bardak makinesi kullanımı her geçen gün arttığı gibi aynı zamanda daha farklı bardak desenleri oluşturabilmektedir.

Kağıt bardak makinesi

Kağıt bardaklar pratik ürünler oldukları için özellikle düğün ve cemiyetlerde çok yaygın olarak kullanılmaktadırlar. Kalabalık alanlarda kullanılan cam bardakların temizliği gibi konular her zaman ciddi bir sorun olmuştur. Bu sebeple artık bu tarz alanlarda kağıt bardak kullanmak çok daha kabul gören bir fikir olmuştur. Bunun sebebi ise bu bardakların temizlenme derdi olmaması ve aynı zamanda temin edilmelerinin çok kolay olmasıdır. Tek kullanım için üretilen bu ürünler kullanıldıktan sonra atılır ve bir daha başka bir kişinin kullanmaması sağlanır. Kağıt bardak makinesi ile üretilen bu ürünler çok düşük maliyetli oldukları gibi aynı zamanda hijyen konusunda da büyük avantajlar sağlamaktadırlar.

Kullanımlarının oldukça kolay olması ve aynı zamanda kısa zaman içinde binlerce bardak üretimine elverişli olmaları sebebi ile kağıt bardak makinesi modelleri artık birçok işletmede kullanılmaktadır. Her ne kadar kağıt olarak isimlendirilse de aslında hammadde olarak yumuşak plastik kullanılmaktadır. Bu ürünler de tıpkı karton bardaklar gibi kullanıcılar büyük bir kolaylık sağlarlar. Özellikle tek kullanımlık ürünler olmalarından dolayı kullanıldıkları alanlarda ciddi bir hijyen olanağı ve kullanım kolaylığı sağlarlar. Bu sebeple gün içinde bulunduğumuz birçok farklı alanda sürekli olarak bu tarz ürünlere rastlayabiliyoruz. Karton bardak makinesi veya kağıt bardak makinesi gibi cihazlar hakkında daha çok bilgi almak için dilediğiniz zaman sanayiden.com üzerinden tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.