2018 YILI KÖYDES DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

2018 Yılı Köy Alt Yapılarının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) 4. Değerlendirme Toplantısı Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz başkanlığında İl Genel Meclisi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya ayrıca, Vali Yardımcısı Ünal Kılıçarslan, İlçe Kaymakamları, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kayıkcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri T. Zafer Karahasan, İl Özel İdaresi birimleri  ile ilgili kamu kurum ve kuruluşların müdürleri katıldı.
 
İlçe Kaymakamlıkları ile kamu kurum ve kuruluş yetkilileri tarafından yapılması planlanan, yapımı devam eden ve hizmete açılan projeler hakkında bilgiler verilen toplantıda, ayrıca İl Özel İdaresi olarak il merkez ve ilçeler bazında yapılan yatırımlar ile aşamaları konusunda İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan tarafından istatistiki bilgiler içeren sunum gerçekleştirildi.
 
Yapımına başlanılan ve devam eden projelerin yerinde incelenmesi, takibi konusunda yetkililere talimatlarda bulunan Vali Karadeniz; ‘’ Hem İl Özel İdaresinin, hem Köylere Hizmet Götürme Birliklerimizin bir şeyleri düzeltmek için geçmiş yıllara nazaran olağan üstü bir çaba ve gayret gösterdikleri bununda bize genel olarak olumlu bir geri dönüşü var. Çalışmalarınızdan dolayı hem Kaymakamlıklara, birliklerde görev yapan arkadaşlarımıza hem İl Özel İdaremizin ekip personeline ve talep ettiğimiz kararlarda bize her türlü desteği veren İl Genel Meclisimize de huzurlarınızda teşekkür ediyorum. 2019 yılında da hepimize başarılar diliyorum.’’ İfadelerini kullandı.
Karşılıklı istişarelerde bulunarak görüşlerinin alınması ile toplantı sona erdi.