İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

İdare birliğinin sağlanması, işlerin gözden geçirilerek düzenleştirilmesi, kurumların ahenkli çalışması için gereken tedbirlerin alınmasını görüşmek ve kararlaştırmak amacıyla Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz başkanlığında, ildeki kurum ve kuruluşların il müdürleri ile toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya ayrıca; Vali Yardımcısı, Vedat Yılmaz ve il idare şube başkanları katıldı.
 
Yatırımlar açısından Kastamonu için oldukça verimli bir yıl geçtiğini ifade eden Vali Karadeniz; ‘’ İyi bir yatırım dönemi geçirdik. Şu anda 50-60 gibi bir rakamla inşaatı devam eden bina sayımız var. Yollarla ilgili yine bayağı bir mesafe alındı. Türk Dünyası Kültür Başkentliğini geçirdik. Bu bakımdan 2018 yılı önemli bir yıldı ama 2019 yılında görünen o ki daha çok mevcut yatırımlarımızı devam ettirip onları tamamlamaya yönelik çalışmalara ağırlık vereceğiz. Bunun yanında yürüttüğümüz kamu hizmetlerinin de kalitesini iyileştirmeye ve yükseltmeye yönelik çalışmalara ağırlık vereceğiz. Yine sosyal projelere de belki eğilmek gerekecek dolayısıyla 2019 yılında da yapacak daha çok işimiz olduğunu düşünüyorum. Ben 2019 yılındaki tarz değişikliğinin şimdiden hepimize adaptasyon sorumluluğu getirdiğinin de farkındayım. Özellikle bütün İl Müdürlükleri yürüttükleri hizmetleri dal dal her branş için ayrı ayrı ele alarak hangi hizmeti, hangi şekilde mevzuata uygun olarak yerine getirirlerse bu hem vatandaş memnuniyetini hem de verimliliği artırır, bu açıdan değerlendirmemiz içinde bir fırsat olacaktır. 2018 yılında ki tüm çalışmalarda hem yatırımlarda olsun hem Türk Dünyası Kültür Başkentliğinde olsun hem de diğer çalışmalar açısından emeği geçen tüm arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum 2019 yılında da aynı tempoyla başarılarınızın devamını diliyorum ”şeklinde konuştu.
 
Toplantıda, İl Müdürleri tarafından yıl içerisinde  kurumlarda yapılan yatırımlar, faaliyetler, projeler, uygulamalar ve istatistiki veriler konusunda bilgiler verildi.