KORE GAZİSİ SHH.ER CEMAL İLİKKAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz, 90 yaşında rahatsızlığından dolayı hayatını kaybeden Kore Gazisi Shh.Er Cemal İlikkan'ın cenaze törenine katıldı.

Nasrullah Cami’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze törenine Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz’in yanı sıra; Garnizon Komutanı Personel Albay Gamze Aydoğdu, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Vali Yardımcısı Vedat Yılmaz,  İl Emniyet Müdür Yardımcısı Özcan Güler, 5’inci Jandarma Eğitim Alay Komutanı Jandarma Albay Orhan Sırma, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Berat Satıoğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkan Yardımcısı Hüseyin Mahmutoğlu ve dernek üyeleri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür V. Abdullah Savaş, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Askeri törenle son yolculuğuna uğurlanan Kore Gazisi Shh.Er Cemal İlikkan’ın Türk Bayrağına sarılı naaşı, askerlerin omuzlarında merkez Ahmet Dede mezarlığına getirilerek toprağa verildi.
 
Vali Karadeniz, Gazi İlikkan’ın yakınlarına sabır dileyerek aramızdan ayrılan gazilerimizi bir kez daha sonsuz şükran ve rahmetle andıklarını ifade etti.