POLİS MESLEK YÜKSEK OKULU KONDİSYON SALONU AÇILIŞI YAPILDI

Kastamonu Polis Meslek Yüksek Okulu öğrenci ve personelinin, spor ihtiyacının karşılanabilmesi, karşılaştıkları olaylara daha aktif şekilde müdahale edebilmeleri ve personelin bedensel, zihinsel olarak daha zinde kalabilmelerini sağlamak amacıyla, Kastamonu Belediyesinin destekleri ile Kastamonu Polis Meslek Yüksek Okulunda gerçekleştirilen törenle, 'Kondisyon Salonu' hizmete girdi.

Kondisyon Spor Salonu açılış törenine; Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ömer Sülün, Kastamonu Belediyesi Spor İşleri Müdürü Metehan Babaş ve Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri katıldı.
 
Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ömer Sülün tarafından Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a katkılarından dolayı plaket takdimi yapılırken, kondisyon salonunun açılışını Vali Karadeniz ve beraberindeki protokol gerçekleştirdi.
 
Sağlıklı bir yaşamın, bilinçli olarak yapılan spor ile sağlanabileceğini vurgulayan Vali Karadeniz, kondisyon salonunun hayırlı olmasını temennisinde bulunarak Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Sülün’den kondisyon Salon ve okul hakkında bilgi aldı.