VALİMİZ SAYIN YAŞAR KARADENİZ'İN YENİ YIL MESAJI

Türk Dünyası Kültür Başkenti ünvanı ile 2018 yılında İlimizde yaşanan olumlu gelişmeleri, yine aynı heyecanla devam ettirerek, yeni beklentilerimizi sürdüreceğimiz bir yıla daha girmenin mutluluğunu yaşıyoruz.


 
Her geçen gün yeni atılımların gerçekleştirildiği Kastamonu İlimizde bu gün olduğu gibi yine birlik beraberliğimiz ve gücümüze inanarak,  aynı kararlılıkla toplumun tüm kesimleri ile el ele gönül birliği yaparak, tarih, kültür,  turizm, spor ve huzur merkezi İlimizde yaşam kalitesinin daha da artacağına yürekten inanıyorum.
 
Yeni yılda da zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmemiz gerektiğinin bilinci içerisindeyiz.  Ekonomik sosyal ve kültürel kalkınmanın bütün güzelliklerine ve imkânlarına sahip İlimizde her türlü fedakârlığı göstererek planladığımız yeni yatırımlar ile sosyal faaliyet projelerinin hayata geçirilmesi ve vatandaşlarımızın hizmetine sunulması için dün olduğu gibi yarın da üstün çaba sarf edeceğiz.
 
Kastamonu halkına da yıl içerisinde göstermiş oldukları özverili çalışmaları, gayretleri ve katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyor, birlikte çalışmanın gururunu yaşıyorum.
 
İlimizi hep üst seviyelere taşıyarak geleceğe yürümeye devam edeceğimiz değerli Kastamonu’lu  hemşehrilerimizin  yeni yılını  kutlar,  2019 yılının  sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.