KAVALLAR CADDESİ'NDE BAKIM ONARIM ÇALIŞMASI

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipler Aladağ Mahallesi Kavallar Caddesi'nde yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor.

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipler Aladağ Mahallesi Kavallar Caddesi’nde yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor.

Mahalle yollarında bulunan hasarlı noktaları sıcak asfaltla dolgu yaparak onaran Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına Aladağ Mahallesi Kavallar Caddesi’nde devam ediyor.

Yapılan çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, üst yapıda yaşanan sıkıntıların önüne geçmek ve sorunsuz, sarsıntısız şekilde ulaşım sağlamak için ne gerekirse yapmaya devam ettiklerini söyledi.

Akın açıklamasında, “Bartın Belediyesi olarak Fen İşleri Müdürlüğü‘müze bağlı ekiplerimizi mahallelerimizde altyapıda ve üstyapıda ihtiyaç duyulan hizmetleri vermek üzere görevlendirmeye devam ediyoruz. Bu çerçevede yollarımızda sıcak asfaltla bakım ve onarım çalışmaları da yapıyoruz. Yollardaki hasarlı noktalara dolgu yapmak ve iş makinelerimizle sıkılaştırmak suretiyle gerçekleştirdiğimiz bu çalışmayla vatandaşlarımıza sorunsuz ve sarsıntısız şekilde ulaşım imkânı sağlıyoruz“ dedi.

bartın hava durumu bartın bartın olay bartın üniversitesi bartın inkum