KAYIP KADININ ANNESİ; "BURASI NAMUS MU, KAYIP ARAMA PROGRAMI MI"

Gülşen Caymaz'ın annesi canlı yayında ayakkabı fırlattı.

Karaman'da 2 çocuk annesi Gülşen Caymaz'ın kaybı ile ilgili yürütülen Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında kayıp Gülşen Caymaz'ın annesi canlı yayında ayakkabısını fırlattı.

2013 yılından bugüne  kayıp olan kızının bulunması için Müge Anlı'nın programına katılan Gülşen Caymaz'ın annesi Kamile Balığkurdu, suçladığı Murat Akın'a canlı yayında ayakkabısını çıkarıp fırlattı.

2 çocuk annesi Gülşen Caymaz'ın kızı Pınar Geyik'in annesini bulmak için Müge Anlı programına başvurmasının ardından  Murat Akın'dan sonra Pınar Geyik'in anneannesi Kamile Balığkurdu canlı yayına katıldı. 

Anneanne Kamile Balığkurdu, kızının öldürülüp gömülmüş olabileceğini söyleyerek, suçladığı Murat Akın'a canlı yayında ayakkabısını çıkarıp fırlattı.

Bu durumun ardından stüdyoda çalışan ekipler, Kamile Balığkurdu'yu durdurmakta zorlandı. Öfkesine hakim olamayan Balığkurdu; "Burası namus mu, kayıp arama programı mı ?"diyerek Murat Akın ile sözlü tartışmasına devam etti. Müge Anlı kayıp dosyasını genişleterek ismi geçen isimlerle canlı yayına bağlanıp ifadeleri dinlemeye devam etti. 
 

müge anlı karaman haber kayıp gülşen caymaz