Başkan Cabbar, Dünya Kadınlar Günü'nde Eşinin Doğum Gününü Kutladı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Develi Belediyesi Kadın ve Gençlik Merkezi'nde düzenlenen programa katılan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, eşi Habibe Cabbar'ın doğum gününü de kutlayarak çiçek hediye etti.8 Mart Dünya Kadınlar...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Develi Belediyesi Kadın ve Gençlik Merkezi’nde düzenlenen programa katılan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, eşi Habibe Cabbar’ın doğum gününü de kutlayarak çiçek hediye etti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, Develi Belediyesi Kadın ve Gençlik Merkezi’nde program düzenlendi. Programa Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve eşi Habibe Cabbar, AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Ümmihan Kaliber ve çok sayıda kadın katıldı.

Programda 8 Mart’ın önemi ile ilgili olarak konuşma yapan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, "Bugün 8 dünya kadınlar gününün yılda tek güne uyarlanmasını doğru bulmuyorum aslında kadınlar günü olması lazım hergün anneler günü olması lazım çünkü sizler Cenabı Allah’ın yarattığı en güzel varlıkların önünde geliyorsunuz. Peygamber efendimiz (s.a.v) bir hadisi şeriflerinde Cennet anaların ayakları altındadır buyurmuş dolayısıyla sizler o yüce makama erişen insanlarsınız.8 Mart benim içinde çok önemli çünkü eşimin doğum günüde 8 Mart eşiminde doğum gününü kutluyorum" dedi.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, konuşmasını tamamladıktan sonra eşi Habibe Cabbar’a çiçek verdi.