Kayserigaz Dünya Kadınlar Günü'nü Kutladı

Kayserigaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadın çalışanlarını ve abonelerini yalnız bırakmadı.'Hizmet Kalitesi Yüksek Şirket' anlayışıyla faaliyetlerine yön veren Kayserigaz, Dünya Kadınlar Günü'nü aboneleri ve çalışanlarıyla...

Kayserigaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın çalışanlarını ve abonelerini yalnız bırakmadı.

“Hizmet Kalitesi Yüksek Şirket” anlayışıyla faaliyetlerine yön veren Kayserigaz, Dünya Kadınlar Günü’nü aboneleri ve çalışanlarıyla kutladı. Kayserigaz Acil 187 Ekibi ihbar için gittikleri hanelerde bulunan kadın abonelere gül hediye etti. Kayserigaz çalışanları ise kampüs içerisinde kahve saatinde bir araya geldiler. Bayan aboneler ve çalışanlar, bu önemli günde kendilerini yalnız bırakılmadıkları için memnuniyetlerini dile getirerek, yapılan anlamlı jestten dolayı Kayserigaz’a teşekkürlerini ilettiler.

Kayserigaz İnsan Kaynakları ve Strateji Yönetmeni Hatice Berk yaptığı açıklamada; “Kadınlar geçmişten bugüne birçok alanda gösterdiği başarılarla bizlerin gurur kaynağı olmaya devam ediyor. Dolayısıyla bu önemli günde kadın çalışanlarımızın yanında olmak bizim için önemli. Bu vesileyle tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini ve daha nice kadınlar gününü hep beraber kutlamayı diliyorum” dedi.