KEMAL BOYNUKALIN VE IŞIK DURU BAŞKANLIK İÇİN YARIŞACAK

KARAMAN OSB OLAĞAN GENEL KURULA GİDİYOR

KARAMAN OSB OLAĞAN GENEL KURULA GİDİYOR

Karaman Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, 7. Olağan Genel Kurulu 13 Haziran Salı günü yapılacak.

Kongre, 13 Haziran Salı günü saat 10.00'da Karaman Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılacak.

Kongreye mevcut Başkan Ali Kemal Boynukalın ve Yönetim Kurulu Üyelerinin karşısına bu kez, Işık Duru ve kadrosunun aday çıkması bekleniyor.

Toplantıda ilk olarak katılımcılarla yapılacak. Aksi halde çoğunluğun sağlanamaması halinde, kongrenin 22 Haziran 2023 Perşembe günü saat 10.00'da yapılması bekleniyor.

Olağan Genel Kurulda, mevcut yönetim adına Faaliyet ve Denetim Kurulu raporları okunarak 2023 yılı bütçesi ve çalışma programı da açıklanacak. Genel Kurulda ayrıca 2024 yılı ilk 6 aylık bütçe ve çalışma programının belirlenmesi gibi maddelerde ele alınacak.

Karaman Organize Sanayi Bölgesinde çok sayıda firma ve markanın faaliyetlerini aralıksız devam ettirdiğini belrten Boynukalın, “Olağan Genel Kurulumuz, değerli katılımcı üyelerimizin iştirakleriyle yapılacak. Bu açıdan Karaman Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi olarak genel kurul için hazırlıklarımızı tamamladık. Düzenlenecek olan kongremizin şimdiden ilimiz ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”dedi.