KENTİN EN BÜYÜK KAHVALTI SALONU HİZMETE AÇILDI

Son yıllarda kahvaltı salonları ile zengin bir menüye sahip olan Karaman, 'Atilla Breakfast' adı altında yeni bir kahvaltı ve ızgara salonuna daha kavuştu.

KENTİN EN BÜYÜK KAHVALTI SALONU HİZMETE AÇILDI

KARAMAN’A GÖRKEMLİ BİR KAHVALTI VE IZGARA SALONU AÇILDI


Son yıllarda kahvaltı salonları ile zengin bir menüye sahip olan Karaman, “Atilla Breakfast” adı altında yeni bir kahvaltı ve ızgara salonuna daha kavuştu.

Merkez çarşı şubesinde Ali Şahane mahallesi 1. İstasyon caddesi 21/E sayılı mekanda faaliyetlerine devam eden Atilla Berakfast, bu kez Summer Garden Şubesini Bahçelievler mahallesi 1131. Sokak üzerinde hizmete açtı.

Görkemli ve büyüleyici mekan yapısı ile dikkat çeken “Atilla Breakfast” kahvaltı ve ızgara salonunda yok yok.  Peynir ve zeytin ile reçel ve bal gibi tatlı çeşitlerden, kızartma çeşitlerine kadar zengin bir kahvaltı menüsüne sahip olan salonda, ayrıca her türlü ızgara ve spesiyal ürünlerde damaklara lezzet katıyor.

Şehrin gürültüsünden uzak sakin ve konforlu bir alanda bireysel, kalabalık ve aile bireylerini de ağırlayabilen Atilla Breakfast’da çocukların oyun oynayabileceği alanlarda bulunuyor.
Otopark sorunu bulunmayan Atilla Breakfast, ayrıca şehrin en büyük kahvaltı ve ızgara salonunu da beraberinde barındırıyor. Üstelik paket servisleri ile hizmet vermeye başlayan kahvaltı salonunda işletmeci Atilla Özkur’u tebrik eder hayırlı işler dileriz.