Vali Yunus Sezer Gazetecilerle Kahvaltıda Buluştu

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Polis evinde düzenlenen programda çalışan gazetecilerin gününü kutlayan Vali Sezer, basın mensuplarının bir şehrin hafızası olduğunu belirterek gazetecilerin aynı zamanda şehrin hafızasını geleceğe taşıma misyonunu da üstlendiğini kaydetti.
 
Gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu ve toplumun her yerinde olmayı gerektirdiğine işaret eden Vali Sezer “ Özellikle yerel basın bunu çok daha zor şartlarda ve çok daha kıt imkânlarla yerine getirmeye çalışıyor. Bu bakımdan kendilerine müteşekkiriz” dedi.
 
Vali Sezer’in konuşmasının ardından, merhum basın mensupları anısına hazırlanan slayt gösterisi yapıldı.Duygusal anların yaşandığı slayttın ardından Vali Sezer, ailelerine ve yakınlarına plaket takdim etti.
 
Programda gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Vali Sezer, İlimizin Türkiye’nin en huzurlu şehirleri arasında olduğunu vurgulayarak 2018 yılı içerisinde Emniyet ve Jandarma birimlerimiz tarafından gerek il bazında gerek yurt çapında örnek teşkil eden başarılı çalışmalar yaptığını dile getirdi.
 
Vali Sezer ayrıca Asayiş, Narkotik ve Terör suçlarıyla yapılan mücadelenin yanı sıra Trafik Terörü ile yürütülen mücadele ve 2019 yılı içerisinde ilimiz genelinde planlanan yatırım ve projelerin durumu hakkında da gazetecilere açıklamalarda bulundu.
 
 Programın ardından Vali Sezer, gazetecilere günün anısına hediye takdim ederek toplu fotoğraf çekildi.