Muhtarlar Toplantısı Vali BİLGİN Başkanlığı'nda Yapıldı…

Her ay periyodik olarak gerçekleşen Muhtarlar Toplantılarının 2019 yılı ilk toplantısı, Valimiz Sayın Osman BİLGİN Başkanlığında, 09 Ocak 2019 Çarşamba günü yapıldı.

Valimiz Sayın Osman BİLGİN’in açılış konuşması ile başlayan 2019 yılının ilk toplantısı il genelindeki tüm mahalle ve köy muhtarlarının katılımlarıyla Kırklareli Halk Eğitim Merkezinde gerçekleşti.
 Gerçekleşen toplantıda Valimiz Sayın Osman BİLGİN, muhtarlara tek tek söz vererek isteklerini dinledi. Çözüm odaklı gerçekleşen toplantıda; eğitimden sağlığa, tarımdan yol yapımına kadar bir çok konuda muhtarların istekleri dinlenilerek, anında çözüldü.
 Bir önceki toplantıda iletilen sorunların ve isteklerin görüşülmesi ile devam eden toplantıda, İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem CERİT tarafından “Uyuşturucu ile Mücadele Çerçevesinde yapılan, Hedeflerini ve Analizleri”ni İçeren bilgilendirme sunumu ile Yeşilay Cemiyeti Kırklareli Şubesi Başkanı Öğr. Gör. Vedat AÇAR tarafından “Türkiye Yeşilay Cemiyetinin 2019-2020 hedefleri ve faaliyetleri” ni içeren sunumu gerçekleştirdi.
Merkez Mahalle Muhtarları ile Merkeze Bağlı Köy Muhtar’ının katıldığı toplantıda Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve Kurum Amirleri hazırda bulundular.