Vali BİLGİN, Gazetecilerle Bir Araya Geldi…

Valimiz Sayın Osman BİLGİN, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle İlimizin basın yayın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Yoğun katılımla gerçekleşen programda Vali BİLGİN yaptığı konuşmada gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yaparak, tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.
Vali BİLGİN yaptığı konuşmada ayrıca; “10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü olması hasebiyle siz değerli gazeteci ve basın mensuplarını saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Siz gazetecilerin toplumun aydınlatılması, bilinçlendirilmesi ve bilgilendirilmesi kapsamında çok önemli görevler üstleniyorsunuz. Vatandaşımızı aydınlatma konusunda sizlerden aldığımız desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.
 Basının görevi çok önemli ve vatandaş açısından da direk etki eden, devletlerin siyasetinin vatandaşa hizmet noktasında hem de bu hizmetin yönlendirilmesi ve siyasetçinin bilinçlendirilmesi açısından basın önemli bir rol üstleniyor.
Son olarak siz değerli basın mensubu ve gazetecilerin Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum. Bu toplantı vesilesiyle yeni yılınızı da kutluyorum. Ailenizle birlikte mutlu, sağlıklı, huzurlu ve mesleğinizi en iyi şekilde icra edebileceğiniz bir yıl olmasını diliyorum ve yoğun katılımınızdan dolayı da hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.’ dedi.