Vali BİLGİN Mülki İdare Amirleriyle Biraraya Geldi…

Valimiz Sayın Osman BİLGİN ve Eşi İlknur BİLGİN Hanımefendi, 10 Ocak 2019 Perşembe günü 'İdareciler Günü' münasebetiyle Mülki İdare Amirleriyle bir araya geldi.

Valimiz Sayın Osman BİLGİN tarafından düzenlenen programa Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve eşleri katıldılar.
Valimiz Sayın Osman BİLGİN gerçekleşen programda yaptığı konuşmada, mülki idare amirlerinin, Devleti ve Cumhurbaşkanını temsil ederken sadece devletin varlığını, gücünü ve otoritesini değil, şefkatini de temsil ettiğini belirterek;
 
         “Mülki idare amirlerimiz, Cumhuriyetimizin ve onun temel değerlerinin koruyucuları olmuşlar, devletle vatandaşlarımız arasındaki bağları güçlendirmişlerdir. Devleti ve Cumhurbaşkanını temsil ederken sadece devletin varlığını, gücünü ve otoritesini değil, şefkatini de temsil etmekte, devletle vatandaşlarımız arasındaki sevgi ve güven bağlarını da güçlendirmektedir.
 
      Milletimizin huzuru, refahı ve güvenliği için üstün bir vazife bilinciyle çalışan, ülkemizin gelişmesinde, standartlarının yükseltilmesinde büyük emeği bulunan tüm mülki idare amirleri meslektaşlarımın İdareciler Gününü kutluyor, ülke olarak gücümüzün ve etkinliğimizin artmasında büyük önemi olan çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.