Valimiz Sayın Osman BİLGİN ve Eşi İlknur BİLGİN Hanımefendi'den Yeni Yıl Ziyaretleri…

Valimiz Sayın Osman BİLGİN ve Eşi İlknur BİLGİN Hanımefendi, yeni yıla saatler kala, Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde tedavi gören vatandaşlarımızı, Kırklareli Devlet Hastanesinde tedavi gören hastalarımızı, Huzurevindeki yaşlılarımızı ve vatandaşların yeni yıla huzur ve güven içerisinde girmelerini sağlayan yeni yıl akşamı görev başında olan kolluk kuvvetlerimizi ziyaret ettiler.

Valimiz Sayın Osman BİLGİN, Eşi İlknur BİLGİN Hanımefendi, Milletvekili Selahattin MİNSOLMAZ ve Eşi Ebru MİNSOLMAZ ile birlikte ilk olarak, Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek yeni yıl pastalarını kestiler.
         Yeni Yıl ziyaretleri kapsamında Kırklareli Devlet Hastanesini ziyaret eden Valimiz Sayın Osman BİLGİN ve Eşi İlknur BİLGİN Hanımefendi, tedavi gören vatandaşlarımızın yeni yıllarını kutlayarak acil şifalar dilediler.
         Yeni yıla saatler kala Huzurevi sakinlerimizi de ziyaret eden Valimiz Sayın Osman BİLGİN ve Eşi İlknur BİLGİN Hanımefendi, huzurevi sakinlerimiz ile akşam yemeğinde bir araya gelerek yeni yılı birlikte kutlamanın heyecanını yaşadılar.
Son olarak Şehit Hayrettin Yesin Polis Merkezi’ni ziyaret eden Valimiz Sayın Osman BİLGİN, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için 7/24 görev başında olan kolluk kuvvetlerinin yeni yıllarını kutlayarak azimli ve duyarlı çalışmalarından dolayı tebrik etti.