VALİMİZ SAYIN OSMAN BİLGİN'İN YENİ YIL MESAJI

Her yeni yıl bizlere geçmişin muhasebesini yaparak, elde ettiğimiz birikim ve tecrübeyle ülkemizin kalkınması ve gelişmesi, halkımızın birliği, beraberliği ve huzuru için yapılacak çalışmaları yeniden gözden geçirerek, geleceğe ilişkin yeni planlar yapma konusunda fırsat veriyor.

Yepyeni umutlarla da yeni bir yıla daha merhaba demenin heyecanı içindeyiz. Ne mutlu bizlere ki milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, birbirimize kenetlenmiş, daha güçlü bir ülke olarak, geleceğe daha bir güvenle bakarak yeni bir yıla daha giriyoruz.
 
Hepinizin bildiği gibi 2018 yılı insanlık alemi için huzurlu bir yıl olmadı. Komşu ülkelerdeki savaş ve kıyımlar, dünyanın çeşitli yerlerinde doğal afetler ve ekonomik krizler gibi olumsuzluklar yaşandı. 2019 yılının dünyada barışın hakim olduğu, kardeşlik, dostluk ve dayanışma duygularının egemen olduğu bir yıl olmasını diliyorum.
 
Bu vesileyle; 2019 yılının, hizmet etmekten onur duyduğum siz değerli Kırklareli halkına, kamu vazifelerini icra etmekte olan bütün mesai arkadaşlarıma, aziz milletimize ve tüm dünya milletlerine sağlık, esenlik, barış ve kardeşlik getirmesini diler, yeni yılınızı en içten duygularımla kutlarım.