Başkan Baran, sağlık çalışanlarını ziyaret etti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle sağlık çalışanlarını ziyaret etti.14 Mart Tıp Bayramı, Körfez'de de büyük bir heyecan ile kutlandı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, belediye meclis üyeleri...

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

14 Mart Tıp Bayramı, Körfez’de de büyük bir heyecan ile kutlandı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, belediye meclis üyeleri ve teşkilat mensupları, Hacı Osman Mahallesi’nde hizmet veren Aile Sağlığı Merkezini ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek karanfil takdimine bulundular.

Gerçekleştirilen ziyarette sağlığın insan hayatındaki önemine değinen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Hükümetlerimiz döneminde hayata geçirilen reformlarla sağlık hizmetlerimiz de Avrupa standartlarının üstüne çıkıldığını görmekteyiz. Sağlığımızı emanet ettiğimiz sağlık çalışanlarımız da büyük fedakârlıkla hastalarımıza hizmet veriyorlar. İnsanlığa sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinerek bu mesleği yürüten sağlık çalışanlarımızın emeklerinin hiçbir tarifi yoktur. Böylesi kutsal bir meslekte özveri ile çalıştıkları için tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, 14 Mart Tıp Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.