Başkan Doğan, İzmitli kadınlara karanfil hediye etti

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Yürüyüş Yolu'nda kadınlara karanfil dağıtıp günlerini kutladı.AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları üyeleri de yer aldığı etkinlikte konuşan Başkan Doğan, 'Aslında bizim inancımızda dinimizin...

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Yürüyüş Yolu’nda kadınlara karanfil dağıtıp günlerini kutladı.

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları üyeleri de yer aldığı etkinlikte konuşan Başkan Doğan, “Aslında bizim inancımızda dinimizin kadına verdiği önem dikkate alındığında her gün kadınlar günüdür. Biz, kadınına gereken değeri veren ve onu başköşede oturtmayı bilen bir milletiz. Hem dinimizce hem de geleneğimiz göreneğimizde bu kadar değer verilen anamız, bacımız, eşimiz, kızımız teyzemiz rolünü üstlenen kadınımıza her zamanki gibi en fazla değeri vermeye devam edeceğiz. Bu çizgi her geçen yıl hem siyasette hem ticarette hem de sosyal hayatta yükselerek devam ediyor” dedi.

Başkan Doğan, “Dünya’da maalesef emperyalist güçlerin altında Suriye’de Irak’ta, Müslüman coğrafyasında dünyanın her yerinde zulme uğrayan, çocukları eşleri katledilen kadınların da bu gün vesilesiyle bu zulümlerden kurtulmasını diliyorum. İnşallah yarınlarda güçlü Türkiye’de her alanda olduğu gibi kadınlarımızda çok daha iyi koşullarda yaşayacaklar. Hayatın bütün sayfalarında yer almaya ve hatta daha fazla rol oynamaya devam edecekler. Bugünlerimiz ve yarınlarımız için biz tüm kadınlarımıza müteşekkiriz” şeklinde konuştu.