Başkan Yardımcısı Taş, Uluğbey Ortaokulu öğrencilerini ağırladı

İl genelinde yapılan voleybol karşılaşmalarında derece elde eden Uluğbey Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş'ı ziyaret etti.Hem küçük kızlar hem de küçük erkekler voleybol müsabakalarında...

İl genelinde yapılan voleybol karşılaşmalarında derece elde eden Uluğbey Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş’ı ziyaret etti.

Hem küçük kızlar hem de küçük erkekler voleybol müsabakalarında şampiyonluğu kazanan Uluğbey Ortaokulu’nun başarılı öğrencileri, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş’a desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarete; Okul Müdürü Selami Bilgücü, Beden Eğitimi Öğretmenleri Soner Soylu ve Çağlar Afşar ile kız ve erkek voleybol takım kaptanları katıldı.

Ziyarette konuşan Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, “Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran’ın talimatları doğrultusunda okullarımıza spor salonları kazandırma noktasında adımlar attık. Uluğbey Ortaokulu’nda da bunu gerçekleştirdik. Bununla beraber başarının gelmesi de ne kadar doğru adımlar attığımızın göstergesi” ifadelerini kullandı. Başkan Yardımcısı Taş başarılı öğrencileri ve okul yöneticilerini tebrik etti.