Körfez'de bozuk yolların onarımı sürüyor

Ulaşımın daha kaliteli bir hale gelmesi için çalışmalarına devam eden Körfez Belediyesi, bozuk yolların onarımını aralıksız sürdürüyor.Körfez Belediyesi, ulaşımın daha kaliteli olabilmesi için cadde ve sokakların eskiyen ve bozulan...

Ulaşımın daha kaliteli bir hale gelmesi için çalışmalarına devam eden Körfez Belediyesi, bozuk yolların onarımını aralıksız sürdürüyor.

Körfez Belediyesi, ulaşımın daha kaliteli olabilmesi için cadde ve sokakların eskiyen ve bozulan asfaltlarını onarıp yeniliyor. Belediye ekipleri bir yandan asfalt serim çalışmaları yaparken, öte yandan altyapı kuruluşları tarafından kesilen sokakların onarımını koordineli bir şekilde yapıyor. Belediye acil asfalt onarım ekibiyle tahrip olan asfaltların yama işlemlerini anında yerine getiriyor. İlçede yer alan 36 mahallede onarım ve yama çalışmalarını sürdüren belediye, bazı bölgelere asfalt bazı bölgelere ise parke-bordür ile düzenliyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, cadde ve sokaklardaki yama, kaplama ve asfaltlama çalışmaları kapsamında son olarak Yeniyalı Mahallesi’nde çalışma gerçekleştirdi.