SAYIN VALİMİZ VE EŞİNİN EV SAHİPLİĞİNDE VALİ YARDIMCISI AHMET BÜYÜKÇELİK'E VEDA YEMEĞİ VERİLDİ.

Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik'in emekliye ayrılması nedeniyle Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy ve eşi Sayın Hülya Aksoy'un ev sahipliğinde veda yemeği düzenlendi.

Wellborn Otelde düzenlenen veda yemeğine; Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy ve eşi Sayın Hülya Aksoy’un yanı sıra, Vali Yardımcıları; Ekrem Erdoğan ve eşi,  Beyazıt Tanç ve eşi, Dursun Balaban ve eşi,  Osman Ekşi ve eşi, Dr. Osman Günaydın ve Eşi, Suat Yıldız ve Eşi, İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Daire Başkan Yardımcısı Çağlar Özpolat,  Başiskele Kaymakamı Atila Kantay ve eşi, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve eşi, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ve  eşi, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve eşi, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve eşi, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve eşi,  Kartepe Kaymakamı Tuncay Dursun ve eşi, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can ve eşi, Gölcük Eski Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve eşi, Emekli Vali Yardımcıları; Aziz İnci ve eşi, Mehmet Özcan ve eşi, Mustafa Pekdemir ve eşi, Emekli Kaymakam Mehmet Aslanve eşi ile   emekliye ayrılan Ahmet Büyükçelik ve eşi,   katıldılar.
 
 
Ülkemizin çeşitli illerinde, ilçelerinde ve ilimizde  yapmış oldukları değerli hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Sayın Valimiz; “Bugün değerli bir meslektaşımızın emekliliğe ayrılması  sebebiyle bir veda programı yapıyoruz. Ahmet Büyükçelik arkadaşımızla daha önce Mersin Valiliği görevim sırasında da bir süre çalışma fırsatı bulmuştuk. Burada da birlikte çalışma ve emekliliğine uğurlama fırsatını da bulmuş olduk. Kendisi meslekte uzun süre mülki idarenin taşıması gereken standartları taşıyan bir meslektaşımızdı. Kendisine bugüne kadar Kocaeli’nde gösterdiği hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum bundan sonraki yaşamında sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yaşam diliyorum.” diyen Sayın Valimiz, konuşmalarının ardından İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen Unutulmaz Hizmetler Anısına düzenlenen  Plaketi Emekli Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik’e vererek,  yapmış olduğu  hizmetlerden dolayı teşekkür edip,  sağlık ve huzur dolu bir emeklilik hayatı geçirmesi temennisinde bulundu.

Sayın Valimize teşekkür eden Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik; “Sayın Valimizin de bahsettiği gibi hem Mersin hem de Kocaeli illerimizde uzun sayılabilecek bir dönem birlikte çalışma imkanı buldum. Kendisinden çok şeyler öğrendim ve kendisi ile çalışmaktan onur duyduğumu belirtmek istiyorum. Bu anlamlı gece için Sayın Valimize ve değerli eşlerine  teşekkür ediyorum.” dedi. 
 
Konuşmaların ardından Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy ve eşi Sayın Hülya Aksoy, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte günün anısına toplu fotoğraf çektirildi.