Konya Emlakçılar Odası Başkanı Adayı Mehmet Yüksel

MESLEKTE BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAYACAĞIZ

Konya Emlakçılar Odası Başkan Adayı Mehmet Yüksel  15 Mart Perşembe Günü yapılacak  oda başkanlığı seçimleri için değerlendirmelerde bulundu.

Esnaf ziyaretlerine devam eden  Başkan Adayı Yüksel, göreve geldikleri takdirde  yapacakları ilk işin meslekte bulunan üyeler arasında birlik , beraberlik ve kardeşliğin tesis edilmesi olacağını söyledi.

Yaklaşık 3 aydır esnafları  işyerlerinde ziyaret ederek,  fikir alışverişinde bulunan, sorunları dinleyen Mehmet Yüksel” Biz bu yola çıkarken  tek gayemiz vardı hizmet. Aynı yolda ilerliyoruz. Esnaflarımıza, şehrimize ve ülkemize  hayırlı hizmetler yapmanın gayreti içinde olacağız. Öncelikle sosyal etkinliklere önem verip  esnaflarımız arasında birlik ve beraberliği sağlayacağız. Bunun yanında esnaflarımızın sorunlarını üç ay boyunca bizzat yerinde  tespit ettik. Bunları çözmek için  seferberlik başlatacağız. Kayıt dışı, merdiven altı çalışan  kişileri, ya kayıt altına alıp kanunlar çerçevesinde çalışmalarını sağlayacağız, yada sektörden temizleyeceğiz. Yine tapu müdürlüklerinde karşılaştığımız sorunları çözmek için şimdiden görüşmelere başladık, inşallah göreve geldiğimizde bunları çözüme kavuşturacağız. Eğitime çok önem veriyoruz.  Bu çerçeveden hareketle, eğitim seminerleri, ve bilgilendirme toplantılarıyla üyelerimizi sektörle ilgili daha bilgili hale getireceğiz”. Dedi

Perşembe Günü yapılacak Konya Emlakçılar Odası Başkanlığı seçiminde  üyelerden destek isteyen Başkan Adayı Mehmet Yüksel” Göreve talibiz ve inşallah üyelerimizin teveccühüyle göreve gelmeyi istiyoruz. Göreve geldiğimizde meslektaşlarımızı asla mahcup etmeyeceğiz. Yapılacak seçimin Odamız, şehrimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum ”diyerek sözlerini tamamladı.