Korayspor Kamp Ürünleri

Korayspor her köşe başına kurulan alış verişlerinde saatler harcamaktan bıkmış, işlerini kısa sürede hallederek hayatı için daha çok zaman kazanmaktan hoşlanan, alış verişi keyifli ve verimli şekilde değerlendirmek isteyenler için çeşitli ürünleri ile hizmet vermektedir.

Çeşitli spor branşlarında faaliyet gösteren sporcuların, faaliyet gösterdikleri branşa göre çeşitli spor ekipmanlarına ve aksesuarlarına ihtiyaçları vardır. Ekipmanlar ve aksesuarlar, üretici firmalar tarafından çok türden talepleri karşılayabilecek çeşitte, kalitede ve özellikte satışa sunulmaktadır ve bunlar amatör sporseverler ve profesyonel sporcular tarafından tercihlerine göre seçilmektedir.Kampürünlerinin, yapılacak faaliyete uygun rahatlıkta ve estetik dizaynda olması öncelikli tercih sebebidir.
Hangi sahada kiminle oynarsanız oynayın ve siz ne kadar iyi olursanız olun, takımınızı sırtlamak için bazı hazırlıklar yapmanız şart. Kamp ürünleri kategorimizden ilk önce, oynayacağınız sahaya göre ayakkabı seçiminizi yapmanız gerekmektedir. Çim ayakkabı için dişleri daha sert olan ve çimde zeminde tutuşu artıran ayakkabılar; halı sahada ise yapay çime özel olarak üretilen dişlere sahip ayakkabılar tercih etmelisiniz. Yer tutuşunuz ne kadar iyi olursa manevra kabiliyetiniz o kadar iyi olur. Ayrıca ayak burkulmalarından kaynaklanan sakatlanmaları minimuma indirirsiniz. Ardından düşünmeniz gereken nokta ise kaval kemiğiniz için üretilen tekmelik ve baldırlıklardır. Kıran kırana geçecek bir maçta ister istemez darbeler alabilirsiniz. En çok darbe alan kısım ise bacaklar ve ayaklardır. Bu yüzden seçeceğiniz koruyucular darbeyi en aza indirmelidir. Tercih ettiğiniz formanın yine sert mücadelelerde yırtılmamasına ve hava alan kumaştan üretildiğine dikkat etmelisiniz. Uzun dakikalar boyunca ter dökerken vücudunuz nefes alamazsa yorgunluğunuz artar ve bu durum performansınızda olumsuz etkiler yaratır. Doğru malzemeleri seçerek maça hazırlandığınızda sizi sahada kimse tutamaz.
Tüm ile amatör ve profesyonel olarak ilgilenen kişilerin uğrak noktası olan korayspor en yeni, en güvenilir, en kaliteli ürünleri tek çatı altında topluyor. Kampçılık ve doğa aktivitelerinde işe yarayacak her türlü ana ekipmandan çeşitli aksesuarlara kadar bin bir çeşit ürünün bulunabildiği korayspor.com adresinden alış veriş yaparak mağaza mağaza dolaşmak ve ağır ürünleri evinize kadar taşımak gibi dertlerden kurtulabilirsiniz.
Kamp ürünleri en çok tercih edilen ürünlerden en yeni ürünlere en uygun fiyatlı ürünlerden en pahalı ürünlere kadar farklı değerlendirmelerinde görüşebildiği sitede müşteri hizmetleri hem bir telefon, hem de bir mail kadar uzağınızdadır.
DilersenizKorayspor telefon ile sipariş hizmetimizden 09:30 - 19:30 saatleri arasında yararlanabilirsiniz.
Bursa ve Balıkesir’de yer alan 21 Koray Spor mağazasında adidas, Nike, Reebok, Puma,Converse, Lacoste, OnitsukaTiger, Timberland, Zamberlan, Luhta, Columbia, Antarctica, HammerJack, Quiksilver, Jack-jones, Nordbron, Super-fit, Techsport, Narr, Jump, Igor, Slipstop, Scholl, Jooze, Letoon, Asics, New Balance, Mizuno, Joma, Skechers, Hummel, TomyHilfiger, Vans, Etnies, Dc, Sebago, Natural World, Dexter, Caterpillar, HarleyDavidson, Grisport, Salomon, Asolo, The North Face, JackWolfskin, Icepeak, Lafuma, Salewa, Merrell, Hı-Tec, DockersByGerli, Lumberjack, Scooter, Greyder, Kinetix, Lotto, Diadora, Lescon, Slazenger, Imac, Gutteri, Teva, Arena, Speedo, And1, Superga, Liveup,Wilson, Head, Dunlop, Voit, Altis, Donic, Everlast, Barbour, Nittaku başta olmak üzere dünyanın en seçkin markaları, dünya standartlarında mağazacılık ve hizmet anlayışıyla sunulmaktadır.
Satışını yaptığı marka ve ürünlerin yetkili satıcısı olan Korayspor.com, tamamı %100 Orijinal ve garantisi kapsamında tarafınıza yollanan tüm siparişlerinizde “Ücretsiz Kargo” avantajı ile gönderim yapılmaktadır.
Korayspor, evrensel kalite standartlarında mağazacılık ve hizmet anlayışıyla sunulmaktadır.