Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi Jonathan Mostow'ın tarafından yönetilen filmde Schwarzenegger'ın haricinde Nick Stahl ile Claires Danes gibi oyuncular da yer alıyor.

Terminatör efsanesi geri dönüyor... Başrolünde oynayan Arnold Schwarzenegger ile artık özdeşleşen Terminatör filmi serisinden yepyeni bir macera daha geliyor. Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi Jonathan Mostow'ın tarafından yönetilen filmde Schwarzenegger'ın haricinde Nick Stahl ile Claires Danes gibi oyuncular da yer alıyor.

Filmin Konusu

John Connor’ın direniş gününün engellenmesinde yardımda bulunuşunun üzerinden neredeyse 10 yıl geçmiştir. Direniş günü, Skynet’in son teknoloji ile gelişmiş olan makineler ağının, bilinçlerini kazanarak, insan ırkını yok etmeye programlandıkları gündür. Ancak, Skynet’in John Connor’ı öldürme ve insan ırkına karşı savaş açma girişimleri olmasına rağmen, 29 Ağustos 1997 olduğunda hiçbir olay yaşanmamıştır.

22 yaşına gelen Connor artık “kayıt dışı” yaşamaktadır: evi, kredi kartı, telefon numarası ve işi yoktur. Yaşadığına dair bir iz bulunmamaktadır. Skynet tarafından izinin bulunması imkansızdır. Skynet’in ürettiği cyborg öldürme makinesi olan T-X geleceğin gölgeleri arasından çıkıp gelene kadar. Daha önce T-1000 tarafından tamamlanmayan işi bitirmek üzere gelecekten gönderilen bu makine, hem güzel hem de acımasız ve güçlüdür.

Fakat bu kez, John Connor, Skynet’in öldürülecek olanlar listesinde tek başına yer almamaktadır. İyi niyetli bir uzman olan Kate Brewster, uzak geçmiş ile umut veren bugünün, hayali bile kurulamayacak bir geleceğe hazırlandığını görecektir.... eğer T-X’den kaçarak kendini kurtarabilirse. Connor ile Kate, Direniş Günü’nün yaklaştığını ve dünyanın sonu ile kendileri arasında yalnızca üç saat kaldığını öğrendiklerinde tek umutları, önceden Connor’ın celladı olan cyborg Terminatör yani Arnold Schwarzenegger’in aynısının kopyasıdır. Birlikte, teknolojik bakımdan üstün olan T-X’i yenmeleri ve Direniş Günü tehdidinden kurtulmaları gerekmektedir; yoksa medeniyetin çöküşü söz konusudur.

terminatör 3