KUŞAK GÜREŞİNDE KARAMAN BAŞARISI! ARSLAN, TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Karaman İl Özel İdaresi Spor Kulübü sporcularından Battal Serdar Arslan, Denizli'de düzenlenen Kuşak Güreşi Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda +100 kilo erkeklerde Türkiye şampiyonu oldu.

Denizli’de Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale Belediyesi ve Denizli Gençlik Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda 252 sporcunun katılımıyla düzenlenen Kuşak Güreşi Büyükler Türkiye Şampiyonasına judo antrenörü Ahmet Ömre Türe eşliğinde hazırlanan Karaman İl Özel İdaresi Spor Kulübü sporcusu Battal Serdar Arslan, +100 kilo erkekler mücadelesinde altın madalyanın sahibi olarak Türkiye şampiyonu oldu.

Altın madalya kazandığı için mutlu olduğu belirten Arslan, Karaman’ı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğini söyledi.

Karamanlı sporcuların bir birinden önemli derecelere imza atmaya devam ettiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek’te, Denizli’de düzenlenen şampiyonada Türkiye şampiyonu olan Battal Serdar Arslan’ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

karaman haber karaman habercisi karaman haber gündem karaman haber kgrt karaman haber ajans