Kütahya AK Parti'nin teşkilat içi eğitimleri tamamlandı

Kütahya'da, AK Parti'nin teşkilat içi eğitimleri tamamlandı.'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Halk Oylaması' konulu parti teşkilatlarının eğitim toplantılarının finali, Hezar Dinari Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.Toplantı...

Kütahya’da, AK Parti’nin teşkilat içi eğitimleri tamamlandı.

’Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Halk Oylaması’ konulu parti teşkilatlarının eğitim toplantılarının finali, Hezar Dinari Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Toplantı AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti eski milletvekillerimizden Alaettin Güven ve Hasan Fehmi Kinay, AK Parti eski İl Kadın Kolları Başkanı Ummahan Şapçı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Batur, teşkilatın il ve ilçe yönetimleri, teşkilat mensupları, sandık kurulu üyeleri ve mahalle başkanları katıldı.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, "Hatip ve hatibelerimizin katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Halk Oylaması Teşkilat Eğitim Toplantımızı gerçekleştirdik. 16 Nisan gecesi elde edeceğimiz sonucun ülkemiz, milletimiz, partimiz, davamız ve liderimiz için ne anlama geldiğini çok iyi biliyoruz. Hayırcı cepheyi evet ile buluşturmak ve bu büyük davanın altında birlikte mücadeleye çağırmak CHP’ye oy vermiş kardeşlerimizi CHP’den kurtarmak, bu dönem hepimizin en önemli sorumluluğudur. Anayasa değişiklik teklifinin maddelerinin amaçlarını ve sağlayacağı katkıları açık bir dille halkımıza ifade edeceğiz .Neden mi çünkü FETÖ, HDP, PKK hayır diyor. Tüm bu terör örgütlerinden ve vesayet odaklarından hesap sormak için evet diyeceğiz. Bir daha 15 Temmuz ve 28 Şubatları yaşamamak için evet diyeceğiz" ifadelerini kullandı. (EFE)