LARENDE FOTOĞRAF DERNEĞİ SAHADA

İlimizde fotoğraf sanatını geliştirmek, fotoğrafa ilgi duyan insanları bir araya getirmek ve fotoğraf sanatı aracılığı ile ilimizin tanıtılmasına katkı sağlamak amacıyla 2017 yılında kurulan Larende Fotoğraf Derneği bugüne kadar çeşitli etkinliklerle fotoğraf severleri biraraya getirdi.

2020 yılının başında yapılan genel kurulun ardından yıllık çalışma planını oluşturarak sunum ve söyleşi, fotoğraf gezilerine başlayan dernek Mart ayı içerisinde ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle etkinliklerini askıya almıştı.
19 Ağustos 1826 tarihinin ilk fotoğrafın çekildiği tarih olarak kabul edilmesinden dolayı her yıl 19 Ağustos fotoğrafseverler tarafından Dünya Fotoğrafçılar Günü olarak kutlanmaktadır. İlimizde faaliyet gösteren Larende Fotoğraf Derneği de normalleşme sürecinde maske-mesafe ve hijyen kurallarına uyarak kendi araçları ile doğaya fotoğraf çekmeye çıktılar. Tozlu yollarda fotoğraf kovalayan dernek üyeleri çektirdikleri hatıra fotoğrafı ile de günün anlamına atıfta bulundular. Dernekle ilgili her türlü etkinlik ve bilgiye www.larendefotograf.com adresinden erişilebilir.

larende larende arpa larende caddesi larende neresi larende anadolu lisesi