Yarımcahan Mahallesi sakinleri yapılan hizmetlerden memnun

Battalgazi Belediyesi tarafından ilçenin muhtelif bölgelerinde yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Yarımcahan Mahallesi'nde yaklaşık 7 km'lik stabilize serim çalışması yapılıyor.Battalgazi Belediyesi Fen İşleri...

Battalgazi Belediyesi tarafından ilçenin muhtelif bölgelerinde yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Yarımcahan Mahallesi’nde yaklaşık 7 km’lik stabilize serim çalışması yapılıyor.

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yarımcahan Mahallesi’nde stabilize serim çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle sakinlerinin memnuniyetini dile getirdiği çalışmalar kapsamında yaklaşık 7 km’lik yolun stabilize ve ardından da asfaltlanacağı belirtildi. Yarımcahan Mahallesi sakinlerinden Mehmet Kadirhan, yapılan hizmetten memnun olduğunu belirterek, “Hizmetlerden memnunuz. Çok İyi. Bu yolu böyle beklemiyorduk, arkadaşlarda sağ olsunlar güzel çalışıyorlar. Öncesi bayağı dardı ve tırtıllıydı. Kamyonlar ve arabalar gidip gelirken bayağı bir sıkıntı yaşıyorduk. Toz duman oluyordu. Kaysılarımızın üstü hep toz oluyordu. Şu anda çok güzel inşallah daha da güzel olacak. Tahmini 2,5 km yolumuz yapılıyor” dedi.

Yarımcahan Mahalle Muhtarı Hasan Herdili, Battalgazi Belediyesi’nin yaptığı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Battalgazi Belediyesi’ne bağlıyız Yarımcahan olarak. Şu anda yollarımız stabilize yapılıyor. İnşallah asfalt programlarımız var. Geçen yıldan yapılan yollarımız vardı. Büyükşehir olduktan sonra özellikle Battalgazi Belediye Başkanımıza, ekibine ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Gerek yollar konusunda, gerek diğer konularda, gerçekten bir sıkıntımız yok. Biz muhtarlar olarak gerçekten çok rahatladık ve hizmetlerimiz sınırsız. Şu anda gördüğünüz gibi stabilize olması gereken yollarımız stabilize, asfalt olması gereken yollarımız ise asfalt programları başladığında devam edecek. Geçen yıl bir kısım yapılmıştı, bu sene tamamlanacak. Herhangi bir sıkıntımız yok. Burası yaklaşık 2-2,5 km civarı. Yan tarafta yine 2,5 km’lik bir yol var. Yapılan yollarımız vardı köy içinde. Toplamda 6500 -7000 metre yolumuz stabilize yapılacak bu yıl. İnşallah 10 km ’ye yakında asfalt programımız var. Asfalt sezonu başlandığında onu da yapacağız. Başta Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a ve ekibine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yarımcahan Mahallesi sakinlerinden Ahmet Dönmez de, “Biz belediyemizden razıyız. Bizim bahçemizin yollarını bile yapıyorlar. Sadece anayol değil, bahçe yolunu bile yapıyor. Hizmeti görüyorsunuz. Hizmette sınır yok. Selahattin Başkan bizim her şeyimiz. Ondan memnunuz. Daha önceden bu yollardan geçilmiyordu. Araba alıyoruz, para veriyoruz ama şanzıman-difransiyel yok. Bahçemize gelmek istiyoruz, gelemiyorduk. Ama şimdi her türlü imkan var. Battalgazi Belediye Başkanından memnunuz” dedi.