MASKE DAĞITIMINA BAŞLADIK

Gümüşhane Belediyesi, sivil ve toplu taşıma araçlarını kullanan, sokakta maskesi olmayan vatandaşlara maske dağıttı. Maske takma zorunluluğu getirilmesi üzerine Zabıta Ekipleri tarafından ücretsiz maske dağıtımı yapıldı. Zabıta ekipleri, sivil araç, toplu taşıma araçları kullanan ve sokaktaki vatandaşlara maske kullanımına ilişkin bilgilendirmede yapıyor.

Gümüşhane Belediyesi,  sivil ve toplu taşıma araçlarını kullanan, sokakta maskesi olmayan vatandaşlara maske dağıttı. Maske takma zorunluluğu getirilmesi üzerine Zabıta Ekipleri tarafından ücretsiz maske dağıtımı yapıldı. Zabıta ekipleri, sivil araç, toplu taşıma araçları kullanan ve sokaktaki vatandaşlara maske kullanımına ilişkin bilgilendirmede yapıyor.

Ücretsiz maske dağıtımı sırasında sosyal mesafe kurallarına uyulup uyulmadığını denetleyen Zabıta ekipleri ayrıca maske kullanımı konusunda esnaf ve vatandaşlara bilgilendirme yapıyor.

Gümüşhane Belediyesi Zabıta ekipleri, sivil araç, toplu taşıma araçları ile sokakta bulunan vatandaşa maske dağıtımına başladı. Maske dağıtımı vatandaşa peyderpey olarak yapılacak.

ZABITA EKİPLER MASKE KULLANIMI KONUSUNDA VATANDAŞI BİLGİLENDİRİYOR.