MERSİN TANTUNİ'DEN İNDİRİM KAMPANYASI

Mersin'in eşsiz lezzeti Tantuni Karaman'ın lezzet durağı 'Mersin Tantuni'de damakları tatlandırıyor.

TOROSLARDAN GELEN LEZZET MERSİN TANTUNİ’DEN KAMPANYA

MERSİN TANTUNİ’DE 2 ADET TAVUK TANTUNİ VE 1 AYRAN SADECE 20 TL


TÜRKİYE’de tantuni denilince aklan gelen Mersin’in eşsiz lezzeti Tantuni Karaman’ın lezzet durağı “Mersin Tantuni’de damakları tatlandırıyor.

İşletmeciliğini Mesut Küçük’ün yaptığı Karaman Mersin Tantuni firması, Karaman Merkez Tahsin Ünal Mahallesi Atatürk Parkı karşısı ve Merkez İş Bankası bitişiğinde hizmet veriyor.

Tecrübeli ustaları ve deneyimli personelleri ile Karaman halkına Et ve Tavuk ürünlerinden eşsiz lezzetler sunan Mersin Tantuni, dürüm, somun, et tantuni, tavuk tantuni ve yoğurtlu tantuni menüleri ile kentte yıllardır rağbet görüyor.

TAVUK TANTUNİ’DE İNDİRİM GÜNLERİ

Karaman Mersin Tantuni, pandemi sürecine ve ekonomik koşullara rağmen kaliteden öndün vermeksizin müşterilerden çokça rağbet görsen Tavuk Tantuni için fiyat indirimine giderek kampanya başlattı.

Aynı zamanda anında paket servisleri de bulunan Mersin Tantuni, kampanya kapsamında 2 adet tavuk tantuni ve 1 ayran fiyatını 22 TL’den 20 TL’ye düşürdü. 

Mersin Tantuni işletmecisi Mesut Küçük; “Firmamızda 8 yıldır hizmet veriyoruz. Anında servis ve kaliteli ürün çeşitlerimizle lezzete lezzet katıyoruz. Yeni bir kampanya ile 2 adet tavuk dürümü ve 1 ayran fiyatını 22 TL’den 20 TL’ye satışa sunuyoruz. Çünkü biz her şeyden önce kazançtan çok müşteri memnuniyetini benimsiyoruz.”dedi. 

İLETİŞİM: 

Adres: Tahsin Ünal, 8. Sk. No:5, 70100, 70100 Karaman Merkez/Karaman

Telefon: 0541 214 37 17

 





























mersin tantuni karaman firma haber mesut küçük kampanya