Başkan Can: "Bölgeye hareketlilik getireceğiz"

Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, eski maliye binasının bir kısmını ilçede bulunan 18 esnaf odasına tahsis ediyor. Başkan Can, bölgeye hareketlilik kazandıracaklarını söyledi.Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus Kaymakamlığı...

Mersin’in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, eski maliye binasının bir kısmını ilçede bulunan 18 esnaf odasına tahsis ediyor. Başkan Can, bölgeye hareketlilik kazandıracaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus Kaymakamlığı ile yapılan takas işlemleri sonucu Milli Emlak Müdürlüğü’nden Tarsus Belediyesi’ne geçen, Şehit Mustafa Mahallesi’nde bulunan 3 katlı eski maliye binasının esnaf odalarına verilmesi için oda başkanları ile toplantı yaptı.

Mersin Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’in de hazır bulunduğu toplantıda Belediye Başkanı Şevket Can, binaya büyük bir konferans salonu yapacaklarını ve Esnaf Sicil Müdürlüğüne bir bölümünü tahsis edeceklerini söyledi.

Esnaf odaları tarafından alkışlarla karşılanan karara Başkan Can, “Burada güzel bir birlikteliği yakaladık. Hepinize teşekkür ediyorum. Ortak payda Tarsus etrafında birleşip, kentimize en iyi hizmeti vereceğiz. Belediyemiz bünyesine geçen eski maliye binasının bir bölümünü şehrimizdeki 18 esnaf odasına tahsis edeceğiz. Hem odalarımız hem de o mevkideki esnafımız için bir hareketlilik olacağına inanıyorum. Odalarımız hem vatandaşlarımıza hem de esnaflarına daha verimli bir ortamda hizmet verecektir. Tüm Tarsusumuza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başkan Can, esnaf odalarıyla Tarsus’un daha da gelişmesi için birlikte proje yapacaklarının da müjdesini verdi.

Oda Başkanları ise Başkan Can’a teşekkür etti.