Uyuşturucuyla Mücadele Konulu Muhtarlar Toplantısı Vali Su Başkanlığında Yapıldı

Vali Ali İhsan Su, Valiliğimiz koordinesinde gerçekleştirilen 'Uyuşturucuyla Mücadele Konulu Muhtarlar Toplantısı' kapsamında ilimizde görev yapan muhtarlarla ile bir araya geldi.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Müdürleri, Kurum Müdürleri ve muhtarlar katıldı.
 
Toplantı öncesinde yaptığı konuşmada bağımlılıkla mücadelenin önemine değinen Vali Ali İhsan Su, ilimizde bu alanda çok önemli çalışmalar yapıldığını ve yapılmaya da devam edileceğini belirterek Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında da önemli projeler gerçekleştirildiğini açıkladı.
 
Vali Ali İhsan Su, uyuşturucuyla mücadelede en önemli hedeflerinin, yeni madde bağımlılarının oluşmasını engellemek ve madde bağımlısı vatandaşlarımızı da bağımlılıktan kurtararak, normal hayatlarına döndürmek olduğunu kaydetti.
 
İl Emniyet Müdürlüğü ve Yeşilay yetkililerinin ülkemiz genelinde ve ilimizde yürütülen çalışmalar hakkında muhtarlara bilgilendirme sunumu yapmasının ardından karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasıyla toplantı sona erdi. 08.01.2019