Vali Su, Tarsus GİOSB Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyeti Toplantısına Başkanlık Etti

Vali Ali İhsan Su, Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TGİOSB) Yönetim Kurulu Toplantısı ile sonrasında gerçekleştirilen Müteşebbis Heyeti Olağan Toplantısı'na başkanlık etti.

Toplantı öncesi Tarsus Organize Sanayi Bölgesi içerisinde bulunan ve günlük yaklaşık 100 bin paket ekmek, galeta, kruvasan ve poğaça üretiminin yapıldığı bir üretim tesisisini gezen Vali Ali İhsan Su, 10 bin 765 metrekare alan üzerine kurulu tesiste incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
 
İncelemelerinin ardından TGİOSB hizmet binasına geçen Vali Su, Tarsus Belediye Başkanı, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ile Tarsus Ticaret Borsası Başkanı ve Müteşebbis Heyet Üyeleri katılımıyla gerçekleşen TGİOSB Yönetim Kurulu Toplantısı ve sonrasında yapılan Müteşebbis Heyeti Olağan Toplantısı’na başkanlık etti.
                       
Bir önceki toplantıda alınan kararların gözden geçirildiği Aralık ayı Yönetim Kurulu Toplantısı ile Müteşebbis Heyeti Olağan Toplantısı, gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi.