MESS teknoloji merkezi MEXT'in dünya lansmanını gerçekleştirdi

Resmi açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ağustos ayında yapılan MESS Teknoloji Merkezi MEXT'in, dünya lansmanı, Business Insider Global Trends Festival'de gerçekleştirildi. İş dünyasının sayılı etkinlikleri arasında yer alan etkinlik, bu yıl 19-23 Ekim tarihleri arasında online olarak düzenlendi. Tüm dünyadan iş insanları, girişimciler, akademisyenler, analistler kısaca iş dünyasının trendlerini takip eden geniş bir kitle […]

Resmi açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ağustos ayında yapılan MESS Teknoloji Merkezi MEXT'in, dünya lansmanı, Business Insider Global Trends Festival'de gerçekleştirildi. İş dünyasının sayılı etkinlikleri arasında yer alan etkinlik, bu yıl 19-23 Ekim tarihleri arasında online olarak düzenlendi. Tüm dünyadan iş insanları, girişimciler, akademisyenler, analistler kısaca iş dünyasının trendlerini takip eden geniş bir kitle tarafından izlenen etkinlikte, MEXT dünya sahnesine çıktı.

MESS Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol'un konuşmacı olarak katıldığı etkinlik, dünya nüfusunun %70'ine sahip 40'dan fazla ülkeden katılımcılarca izlendi. Bu özel oturumunda, teknoloji merkezi MEXT'in kuruluş aşamasındaki yolculuğu, hedefleri, verdiği hizmetler, ulusal ve uluslararası çapta sahip olduğu ilkler tüm dünyaya anlatıldı. Lansmanla ülkemizin dijital dönüşüm konusunda bilgi ve birikiminin ortaya konduğunu kaydeden Akkol "Ülkemiz Avrupa ve Asya kıtaları arasında eşsiz bir coğrafi konuma sahip. Lansmanla Türkiye'nin, coğrafi avantajını dijital dönüşüm alanındaki deneyim ve bilgisiyle birleştirerek bölge ülkelerine öncülük yapacak güçte olduğunu gösterdik" dedi.

MESS Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol