MEVLÜT AKGÜN'DEN SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Karaman'da 31 Mart yerel seçimleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından aday gösterilen Av. Mevlüt Akgün, seçim kampanyasına doğup büyüdüğü şehirde esnaf ziyaretleriyle başladı.

Seçim sürecine resmi olarak adının duyurulmasının ardından, AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Av. Mevlüt Akgün, ilk seçim çalışmasına memleketi Karaman'da esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek başladı. Ziyaretlerde esnafın karşılaştığı sorunları dinleyen Akgün, halkın beklentilerini anlamak ve çözüm önerilerini değerlendirmek amacıyla ilk adımlarını attı.

Avukatlık mesleğine Karaman'da başlayan ve kariyerine bu şehirde devam eden Akgün, yaptığı açıklamada, "İlk seçim çalışmamı, doğduğum, büyüdüğüm bu şehirde esnaf kardeşlerimizi ziyaret ederek başladık. Karaman için ilk günkü aşkla çalışmaya ve durmadan yorulmada devam edeceğiz. Halkımızın beklentilerini anlamak ve çözüm odaklı projelerimizi hayata geçirmek için buradayız" dedi.

Seçim çalışmalarında, yerel ihtiyaçlara yönelik projelerle Karaman'ın kalkınmasına katkı sağlamayı hedefleyen Akgün, vatandaşlarla sıkça buluşarak diyalog kurmayı ve şehrin ihtiyaçlarını doğru bir şekilde belirlemeyi amaçlıyor.

AK Parti Karaman İl Başkanlığı da, Akgün'ün seçim çalışmalarına destek vererek, yerel yönetimde daha güçlü ve etkili bir Karaman için birlikte çalışacaklarını belirtti.

Seçim sürecinin ilerleyen günlerinde, Av. Mevlüt Akgün'ün yapacağı ziyaretler ve projelerle ilgili detaylı bilgilerin paylaşılması bekleniyor.






karaman haber karaman habercisi karaman haber siteleri karaman haber - son dakika trafik kazası karaman haber ajans