MEVLÜT AKGÜN'DEN SERT AÇIKLAMALAR: KİMİ HEDEF ALDI?

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mevlüt Akgün'den Sert Açıklamalar: Kimi Hedef Aldı?

Karaman'ın yerel seçimlerdeki AK Parti Belediye Başkan adayı Mevlüt Akgün, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti. Akgün, Karaman'da yaşanan bazı olayları eleştirerek, huzurun ve barışın ancak hukukun üstünlüğü ile sağlanabileceğini vurguladı.

Akgün'ün paylaşımında, "Karaman Barış ve Huzur Bulacak; Tehditle, baskı ile gazeteci dövmekle, araba lastiği yarmakla, sosyal medyada paralı şahsiyet cellatları kullanmakla sonuç almak mümkün değildir. Kimse hukukun üstünde değildir. Karaman'da barış ve hoşgörü kazanacak..!" ifadelerine yer verdi.

Bu açıklamalar, Mevlüt Akgün'ün Karaman'da yaşanan bazı olaylara ve eleştirilere karşı net bir duruş sergilediğini gösterirken, hukukun üstünlüğüne vurgu yaparak seçim kampanyasında barış ve hoşgörü vurgusu yapmayı amaçlıyor gibi görünüyor. Akgün'ün bu açıklamalarının Karaman'daki seçim atmosferine nasıl bir etki yapacağı ise merak konusu oldu.


karaman haber karaman habercisi karaman haber vefat edenler karaman haber siteleri karaman haber - son dakika trafik kazası