MEVLÜT AKGÜN: "SAVAŞ KALAYCI SINIFTA KALMIŞTIR"

Mevlüt Akgün'den Sert Eleştiri: "Savaş Kalaycı Sınıfta Kalmıştır"

Karaman AK Parti Belediye Başkan Adayı Mevlüt Akgün, sosyal medya üzerinden mevcut belediye yönetimini hedef alan sert bir açıklama yaptı. Akgün, belediye yönetiminin seçim vaatlerinin sadece küçük bir kısmını yerine getirerek büyük bir başarısızlık sergilediğini öne sürdü.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Akgün, şu ifadeleri kullandı: "Soru basit: Mevcut Belediye yönetimi seçim vaatlerinden kaç tanesini yerine getirmiş ve Belediye'yi ne kadar borca sokmuştur? Bunu Karaman kamuoyuna açıklamak zorundadır. Sosyal medyada yapılan algı operasyonları, gerçeği örtemez. Belediye yönetimi, seçim vaatlerinin sadece yüzde onunu gerçekleştirerek sınıfta kalmıştır."

Akgün'ün bu açıklamalarıyla mevcut belediye başkanı Savaş Kalaycı'nın yönetimine yönelik eleştirileri daha da artmış oldu. Akgün, belediyenin borçlanma durumunu da gündeme getirerek, seçmenin dikkatini çekmeyi amaçlıyor.

Öte yandan, Savaş Kalaycı'nın ve belediye yönetiminin bu eleştirilere nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor. 


karaman haber karaman habercisi karaman haber siteleri karaman haber - son dakika karaman haber - son dakika trafik kazası