MHP Karaman Merkez İl Genel Meclis Üyesi Adayı Osman Güngör: "Gövdemizi Taşın Altına Koyacağız"

MHP Karaman Merkez İl Genel Meclis Üyesi 3'üncü sıra adayı Osman Güngör, Karaman için kararlı bir şekilde çalışacağını belirterek 31 Mart seçimlerinde Karaman'ın MHP ile yoluna devam edeceğine inandığını ifade etti.

MHP Karaman Merkez İl Genel Meclis Üyesi 3'üncü sıra adayı Osman Güngör, Karaman için kararlı bir şekilde çalışacağını belirterek 31 Mart seçimlerinde Karaman'ın MHP ile yoluna devam edeceğine inandığını ifade etti. İnşaat mühendisi ve iş insanı olarak, Karaman'ı daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek için gerekli adımları atmaya hazır olduğunu vurgulayan Güngör, "Şehrin kalkınması, insanlarımızın refahı demektir. Vatandaşlarımızı bu refaha kavuşturmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve gerektiğinde gövdemizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz. Her şey Karaman için, her şey milletimiz için" şeklinde konuştu.

Güngör, Karaman'ın geleceği için aday olduğunu ve şehri daha ileriye taşımak için çalışacağını belirtti. Adaylık sürecinde halkın desteğine güvendiğini dile getiren Güngör, Karaman'ın her bir ferdi için adil ve etkili hizmetler sunacaklarını sözlerine ekledi.

karaman haber karaman habercisi karaman haber siteleri karaman haber - son dakika trafik kazası karaman haber ajansı